Cope Up a post pandemic school, Force Majeure

We designed the school to function effectively in post pandemic condition and our designed was based on the structure of novel coronavirus which gave rise to three helix shaped corridor which will act as a binding element in the harsh climate of Texas, during the designing we also kept in mind social distancing and provide a wide corridor with demarcation to allow seamless movement in the corridor. We also eliminated the requirement of A/C as it acts as a carrier for virus and provided maximum glass coverage to allow the maximum connection between the classroom as well as built in panel and not only that we used it as photovoltaic panel to generate electricity.

Project Numbers

Project Gallery

Cope Up a post pandemic school_Force Maj
Cope Up a post pandemic school_Force Maj
Cope Up a post pandemic school_Force 11.
1/1